Transfer van de eeuw in de maak: 'Daarom verlengt Messi contract niet'

Transfer van de eeuw in de maak: 'Daarom verlengt Messi contract niet'
Vrijdag 13 oktober 2017 - 09:02   I  

Messi heeft zijn contract bij Barcelona nog steeds niet verlengd. Hoewel de Catalanen zich enkele weken geleden nog geen zorgen maakten, beginnen ze dit nu wel te doen. Messi twijfelt dan ook zeer hard of hij wel moet bijtekenen.

Zo zou hij met enkele Argentijnse teamgenoten hebben gepraat over de muizenissen in zijn hoofd. Hij twijfelt tussen een verlengd verblijf in Spanje of een avontuur in Manchester. Daar zou de club van zijn ex-coach Pep Guardiola hem maar al te graag binnenhalen.

Als Messi zijn contract niet verlengt, dan kan hij in de zomer gratis naar Man City trekken. Daar wacht hem een salaris van meer dan een half miljoen euro per maand en nog eens 45 miljoen euro tekengeld. Voor Barcelona zou het dan weer een enorme ramp betekenen.

Het zou voor Messi de laatste kans zijn om nog elders successen te boeken. Daarenboven zou hij liever met Guardiola samenwerken dan met Ernesto Valverde, die geen goede indruk nalaat bij de Argentijn. Ook de huidige politieke situatie in Catalonië baart Messi zorgen. Daar bovenop moet hij zich ook nog eens politiek profileren als Catalaan, terwijl Messi niet eens een Spanjaard is.

Al deze factoren zorgen er dus voor dat Messi volgend seizoen misschien niet meer te bewonderen is in Camp Nou. Manchester City zou dus op die manier de transfer van de eeuw kunnen maken.

Poll: Zien we Messi volgend seizoen bij Manchester City?

TAGS  I  Barcelona  I   Messi  I   Manchester City

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024