Trainer komt met opvallende uitspraken over Defour

Trainer komt met opvallende uitspraken over Defour
Maandag 26 december 2016 - 19:45   I   door Redactie

Steven Defour zit in een lastig parket bij Burnley. Onze landgenoot was al enkele keren belangrijk, maar hij speelde nog geen enkele match 90 minuten. Bovendien zit hij vaak op de bank in uitwedstrijden. Zijn trainer, Sean Dyche, heeft nu enkele onthullingen gedaan nadat hij hoorde dat Defour hier niet zo blij mee was.

"Dat is goed. Mijn spelers moeten ontgoocheld zijn, want ze willen allemaal spelen. Steven is geen kind meer. Hij is een goeie speler, maar hij moet zich nog aanpassen aan de Premier League en doet daar alles aan. Hij moet ontgoocheld zijn dat hij niet speelt. Als trainer wil je hongerige spelers in je team, zonder twijfel. Het is een dunne lijn, maar ik heb er niets op tegen dat mijn spelers hun deceptie delen. Zolang ze zich maar respectvol blijven opstellen. Dat is de sleutel", begint Dyche z'n verhaal aan Het Laatste Nieuws.

"Een coach wil een gezondere balans tussen spelers die te allen koste op het veld willen staan en zij die professioneel aanvaarden waarom ze er niet bij zijn. Soms zorgt dat voor vonken, maar bij Steven is dat nog niet het geval. Hij is een volwassen gast en gaat goed met zijn situatie om. Ik meen het. Hij is goed bevriend met Kevin De Bruyne en kijk naar hem nu. Hij was al heel goed vorig seizoen, maar ik denk dat hij nog een stap heeft gezet. Hij heeft zich helemaal aangepast aan de Premier League en de spelers rondom hem. Dit is niet de makkelijkste competitie om binnen te wandelen en meteen je stempel te drukken."

TAGS  I  Nieuws  I   Burnley  I   Sean Dyche  I   Steven Defour

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024