Topspits in wording haalt uit naar Standard: "Het was gedaan geweest voor mij"

Topspits in wording haalt uit naar Standard:
Zondag 19 februari 2017 - 09:00   I   door Redactie

Landry Dimata verhuisde afgelopen zomer naar KV Oostende. Bij Standard kreeg hij in de hoofdmacht niet echt speelkansen.

Dimata blikt dan ook niet bepaald met een heel positief gevoel terug op zijn periode bij de Rouches. "Bij de beloften van Standard en de nationale U18 speelde ik alles kapot. Alle talenten kregen hun kansen bij de A-ploeg, behalve Landry Dimata", zegt hij in Het Laatste Nieuws. 

"Na een goeie winterstage (in januari 2016, red.) kwam ik vol verwachtingen terug, maar ook dan kwam er niets. Toen had ik het begrepen en was het voorbij. Ik wou vertrekken. Standard heeft nadien nog alles geprobeerd, maar ik had een beslissing genomen. Ik was wel boos, maar op wie weet ik niet. Yannick Ferrera, Daniel Van Buyten, Olivier Renard, de voorzitter (Bruno Venanzi, red.)... Ze wezen allemaal naar elkaar."

"Eerlijk, ik wist niet op wie ik boos moest zijn. Er zijn voorbeelden genoeg van spelers die tot hun 23ste gebleven zijn waar je nadien niets meer van hoort. Dat wou ik niet en dus ben ik vertrokken. Was ik gebleven, dan was het misschien gedaan geweest voor mij."

TAGS  I  Standard  I   Landry Dimata  I   KV Oostende

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024