Topdoelman op zucht van Anderlecht: "Hij is beter dan Boeckx en Rubén"

Topdoelman op zucht van Anderlecht:
Donderdag 27 april 2017 - 07:30   I   door Redactie

Mogi Bayat is zowat de huismakelaar van Anderlecht. Tijdens de afgelopen winterstop had hij geregeld dat Salvatore Sirigu overkwam van Sevilla.

De voormalige doelman van Paris Saint-Germain zag het helemaal zitten. "Herman zocht een doelman, omdat het vertrouwen van René Weiler in Roef 'veranderd' was. Omdat ik de makelaar van Sirigu goed ken, en wist dat hij wilde vertrekken bij Sevilla, stelde ik de speler voor aan Herman. Die was enthousiast - 'een uitstekende doelman'", vertelt Bayat in Het Laatste Nieuws.

"Binnen enkele uren hadden we een overeenkomst met Sirigu, met Sevilla, en met PSG, dat eigenaar is van Sirigu. Maar Weiler heeft toen beslist dat hij Sirigu niet wou. Om strategische redenen wilde Weiler het evenwicht in de kleedkamer niet verstoren, en wilde hij het vertrouwen behouden in Boeckx."

"Sirigu is naar Osasuna vertrokken en Weiler nam in de plaats Rubén. Ik vind Sirigu beter dan Boeckx en Rubén, maar ik erken dat Weiler zeven maanden later gelijk heeft gekregen - Anderlecht mét Boeckx staat eerste."

TAGS  I  anderlecht  I   bayat  I   sirigu

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024