Toeval of niet? Zo vaak greep videoref in bij wedstrijden van Anderlecht

Toeval of niet? Zo vaak greep videoref in bij wedstrijden van Anderlecht
Maandag 04 december 2017 - 11:40   I  

Er is heel wat te doen rond de beslissingen van de videoref gisteren tijdens Eupen-Club Brugge. Hoewel beide beslissingen correct waren, vinden veel voetbalfans dat Club wel erg veel voordeel krijgt uit de beslissingen van de videoref.

Het Nieuwsblad ging eens kijken hoe vaak de videoref ingreep bij wedstrijden van Anderlecht en het resultaat is best verrassend. De videoref greep namelijk geen enkele keer in. Nochtans was er al vijf keer een videoref aanwezig tijdens de wedstrijden van Anderlecht.

Tijdens Gent-Anderlecht (0-0) kon dat simpelweg niet omdat de geluidslijn toen niet werkte, maar ook tijdens Anderlecht-Lokeren (3-2), Anderlecht-Standard (1-0), Moeskroen-Anderlecht (1-2) en Lokeren-Anderlecht (1-2) bleef het schermpje langs de zijlijn ongebruikt. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Er zou wel gecommuniceerd geweest zijn tussen het busje en de scheidsrechter, maar ingrijpen was dus niet nodig. Dat betekent dus dat Anderlecht noch bevoordeeld werd, noch benadeeld door de videoref. Omgerekend behaalde Anderlecht dus 13/15 tijdens wedstrijden met een videoref.

Poll: Toeval of niet?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   videoref

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024