Timmy Simons reageert op verrassende selectie en laat zich uit over het WK

Timmy Simons reageert op verrassende selectie en laat zich uit over het WK
Maandag 14 november 2016 - 07:11   I   door Redactie

Timmy Simons heeft gereageerd op zijn verrassende selectie voor de Rode Duivels. Hij mocht zelfs even invallen tegen Estland.

“Natuurlijk voelt dit geweldig aan. De onverwachte en onverhoopte momenten zijn blijkbaar de mooiste", zegt Simons in Het Nieuwsblad. “Ik was zaterdagavond op de terugweg van een uitstapje naar Duitsland. Het was al laat en ik had nog wel een endje te rijden. En toen kwam dat telefoontje. De coach wilde dat ik nog dezelfde avond in het hotel de spelersgroep vervoegde."

"Ik kwam er pas aan rond kwart voor één, geloof ik", vervolgt de aanvoerder van Club Brugge. "Ik moest ook nog wat spullen halen op de club, waar natuurlijk alles gesloten was. Ik heb nog een paar mensen moeten wakker maken. Het was niet evident. Als de coach van het nationaal elftal je belt, kan je je alleen fier voelen en maken dat je zo snel mogelijk in Brussel staat.”

Was dit nu meteen ook een afscheid? “Ach, je mag ook niet op te veel hopen. Als iedereen fit is, moet ik mij niet te veel illusies maken. Ik ben al blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen. Of ik al denk aan het WK 2018? (lacht) Alles stap voor stap!” U leest het: Simons weigert het vandaag uit te sluiten. De middenvelder zou dan bijna 42 jaar zijn.

TAGS  I  Timmy Simons  I   Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024