"Tielemans werd volledig overklast, hij is niet klaar voor het hoogste niveau"

Vrijdag 14 april 2017 - 07:15   I   door Redactie

De wedstrijd tegen Manchester United was nog van een ander niveau. Paul Pogba als tegenstander is ook nog wat anders. Youri Tielemans had het niet makkelijk.

"Zoals Anderlecht vooral in de eerste helft danig werd overklast door de rijkste ploeg ter wereld, werd Tielemans overklast door de duurste speler ter wereld. Pogba was niet spectaculair en werd geen matchwinnaar, maar is wel sterker: in duelkracht, in positiespel, in overzicht, in techniek", schrijft Het Nieuwsblad. 

"Dat is geen schande, uiteindelijk is de Belg goed vier jaar jonger en heeft hij nog veel progressiemarge. Pogba speelde op de leeftijd van Tielemans nog bij de U23 van Man U, dat hem dat jaar zomaar liet vertrekken naar Juve."

"De vergelijking was wat scheef, Pogba wordt beschouwd als één van de beste voetballers ter wereld, maar gisteren werd wel duidelijk dat het toptalent van Anderlecht nog niet klaar is voor het hoogste niveau. Of Van Holsbeeck binnen enkele jaren zal zeggen dat 25 miljoen nog te weinig was voor Tielemans, is wel nog zeer de vraag."

TAGS  I  tielemans  I   pogba  I   anderlecht  I   manchester united

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024