Teodorczyk keihard voor fans van Club Brugge

Teodorczyk keihard voor fans van Club Brugge
Donderdag 08 juni 2017 - 11:15   I   door Redactie

Lukasz Teodorczyk heeft een wisselvallig seizoen achter de rug. Hij liet zich vooral opmerken in de wedstrijd Club Brugge - Anderlecht.

Teodorczyk stak toen zijn middelvinger uit naar de fans van Club Brugge. Op verontschuldigingen moeten de fans van Club niet rekenen. "Nee, want het is allemaal hun schuld", komt de Poolse spits van Anderlecht nog een keer terug op het incident.

"De pers heeft er een hele heisa van gemaakt", zegt Teodorczyk in Het Laatste Nieuws.  "Totaal overdreven. En het is niet alsof er nooit eerder zoiets gebeurd is… Kijk, ik liep samen met Frank Boeckx de bus uit. De supporters van Club Brugge spuwden op ons, scholden ons uit en gooiden met bier."

"Omdat ik net naast Frank liep, met wie ik vaak al lachend mijn middelvinger laat zien, deed ik dat naar die fans. Het was een reactie op hun gedrag, niet meer en niet minder. Ik heb er later een gesprek over gehad met de coach. Ik legde hem alles uit, en de kous was af. Later las ik dat ik een boete zou krijgen van de politie: nooit iets van gezien."

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Lukasz Teodorczyk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024