Teo laat reuzekansen liggen, Anderlecht krijgt het deksel op de neus

Teo laat reuzekansen liggen, Anderlecht krijgt het deksel op de neus
Woensdag 22 november 2017 - 22:36   I  

Het heeft niet mogen zijn. Anderlecht kreeg Bayern München de kansen om minstens één punt te sprokkelen, maar uiteindelijk gingen de bezoekers met de volle buit aan de haal. Met name Lukasz Teodorczyk liet enkele niet te missen kansen liggen.

Anderlecht speelde een quasi perfecte eerste helft, maar liet na om te scoren. Teodorczyk had er op zijn minst twee in het netje moeten liggen, maar nogmaals werd duidelijk dat de Pool op zoek is naar zichzelf.

Vlak na de pauze kreeg paars-wit het deksel op de neus. Na slecht uitstappen van Deschacht, speelde Bayern het goed en uit en had Lewandowski de bal uiteindelijk maar in het lege doel te duwen. Maar Anderlecht beet van zich af en op aangeven van Teodorczyk trapte Hanni de eerste Brusselse CL-goal van het seizoen binnen: 1-1.

Anderlecht leek op weg naar een punt, maar in de slotfase besliste een rake kopbal van Tolisso daar alsnog anders over. Harbaoui scoorde nog wel, maar zijn doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Het bleef bij 1-2 en zo blijft Anderlecht achter met een 0 op 15.

Poll: Verdiende Anderlecht meer?

TAGS  I  Anderlecht  I   Bayern München

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024