Teleurstellend resultaat voor Standard en KV Mechelen in echte cupmatch

Zondag 26 februari 2017 - 16:20   I   door Redactie

Standard en KV Mechelen kwamen in onderling duel niet verder dan een gelijkspel. Beide ploegen schieten maar weinig op met dat puntje in de rangschikking. Voor de Rouches is play-off I onhaalbaar geworden.

De eerste helft had lange tijd maar weinig om het lijf. De aanwezige fans kregen een lange studieronde te zien. Het venijn zat hem in de staart.

Kosanovic opende met een heerlijke vrije trap de score. Doelman Coosemans had geen schijn van kans. Lang duurde het feestje niet want Mechelen kwam snel langszij via Rits.

De tweede helft was bijzonder aangenaam om volgen. Er kwamen een pak kansen en ook doelpunten. Rits zette al snel de bezoekers op voorsprong in die tweede helft.

Maar ook Standard reageerde gepast. Na een knappe actie van Belofodil kopte Sa de gelijkmaker tegen de touwen. Beide ploegen hadden daarna kansen om te scoren, maar het bleef 2-2.

STANDARD - KV MECHELEN 2-2
40' Kosanovic 1-0, 45' Rits 1-1, 49' Rits 1-2, 55' Orlando Sa 2-2