T2 Club Brugge weet het zeker: "Hij heeft het meeste potentieel"

T2 Club Brugge weet het zeker:
Woensdag 13 december 2017 - 13:25   I  

Bij Club Brugge lopen heel wat beloftevolle spelers rond die het op termijn nog ver kunnen schoppen. Dat beseft ook Rudi Cossey, de assistent-trainer van Ivan Leko. Volgens Cossey beschikt Wesley Moraes over het meeste potentieel.

"Wesley is eerder het type targetspits, sterk met de rug naar doel, maar tegelijk ook vrij snel, iemand die makkelijk de richting van het doel kan kiezen", vertelt Cossey in Sport/Voetbalmagazine.

"Zijn jeugdzonde: hij kiest nog iets te vaak voor het duel en niet voor de diepgang zonder bal. Verdedigers hebben het dan makkelijker om een man op hem te kleven en nu mist hij nog de ervaring om dan als winnaar uit dat duel te komen. Af en toe laat hij zich nog beïnvloeden."

Verder ziet Cossey nog een punt dat voor verbetering vatbaar is. "Wesley mist ook nog een beetje de koelbloedigheid in de laatste meters om het af te maken. Daardoor is het niet altijd overtuigend wat hij brengt. Op zijn werk voor de ploeg valt niks aan te merken, hij blijft de jongen met het meeste potentieel om door te groeien naar een goeie spits."

Poll: Is Wesley de aanvaller met het meeste potentieel bij Club Brugge?

TAGS  I  Wesley  I   Club Brugge  I   Cossey

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024