STVV raast door en duwt Genk in crisis

Zaterdag 16 september 2017 - 22:18   I   door Redactie

Sint-Truiden heeft de Limburgse derby gewonnen van RC Genk. STVV won na twee late goals en wordt derde in de stand, op twee punten van leider Club Brugge. Genk blijft achter met 8 op 21.

<p>De eerste helft was ook niet echt om over naar huis te schrijven. Genk had geen uitgespeelde kansen. STVV dreigde onder meer via Legear, maar Vukovic stond er. Meteen na de rust kreeg Boli de kans om de thuisploeg op voorsprong te brengen, maar hij besloot recht op Vukovic.p> <p>STVV ving Genk vooral op en hoopte op de counter het verschil te maken. Uiteindelijk lukte dat ook. Bij een schitterende vrije trap van invaller Bezus was doelman Vukovic kansloos. Niet veel later zorgde - weer een invaller - Dussaut meteen nadat hij op het veld kwam voor de beslissing: 2-0. Met een afgeweken schot scoorde Schrijvers de aansluitingstreffer, maar die kwam te laat.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p><strong>STVV - RC Genk 2-1strong><br /> <em>79&#39; Bezus 1-0, 83&#39; Dussaut 2-0, 88&#39; Schrijvers 2-1em>p> <p><em>Tags: Genk, Sint-Truidenem>p>