Stuivenberg over Genk-speler: "Hij is niet op het niveau dat in hem zit"

Stuivenberg over Genk-speler:
Zaterdag 25 november 2017 - 08:27   I  

KRC Genk miste zijn start van het seizoen en dat maakt dat de Limburgers opnieuw vol aan de bak moeten om zich te verzekeren van een deelname aan play-off 1. Zomeraanwinst Marcus Ingvartsen zou daarbij kunnen helpen, maar de spits haalde nog niet het gewenste niveau.

"Marcus is hier geblesseerd aangekomen en had tijd nodig om aan alles te wennen. Bij momenten toonde hij de kwaliteiten die we in hem zagen - tegen Standard, op Eupen -, maar hij is nog niet op het niveau dat in hem zit, da's juist. We mogen een betere Marcus verwachten - het vergt wat meer tijd", aldus Stuivenberg in Het Laatste Nieuws.

"Anderzijds, je moet ook zien hoe het team speelt", gaat de Nederlander verder. "Ik kom terug op wat ik eerder aanhaalde - de momenten voor doel zijn soms weg omdat we net daarvoor de foute keuzes maken."

De trainer van Genk merkt dat zijn spelers soms iets te veel willen forceren. "De oplossing bij Ingvartsen of iemand anders is er, maar omdat we een krul te veel willen, of eerst nog een één-tweetje willen proberen in plaats van direct te passen, is de kans voorbij."

Poll: Geloof jij in Ingvarsten?

TAGS  I  Stuivenberg  I   Ingvartsen  I   RC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024