Stuivenberg niet tevreden over Genk: "Ik kreeg gelijk"

Stuivenberg niet tevreden over Genk:
Zondag 26 november 2017 - 19:00   I  

KRC Genk ging zondagnamiddag met 0-2 onderuit tegen Standard. Na afloop van de wedstrijd was trainer Albert Stuivenberg niet te spreken over de prestatie van zijn elftal.

"Thuis met 0-2 verliezen tegen Standard is heel zuur", steekt Stuivenberg bij Sporza van wal. "Onze eerste helft was erg matig. De tweede was beter, met een strafschop die we verdiend afdwingen. Helaas missen we die en dat blijkt vaak een keerpunt in een wedstrijd, ook vandaag."

Dat zijn ploeg gepakt werd op stilstaande fases, zit Stuivenberg hoog. "Ik had op voorhand gewaarschuwd voor de stilstaande fases van Standard en ik kreeg helaas gelijk. Beide doelpunten vallen na vrije trappen. We mochten onszelf niet in zulke situaties brengen, maar deden het wel."

"Deze wedstrijd is een gemiste kans over de hele lijn. We hadden vierde of vijfde kunnen staan na vandaag, nu duiken we zelfs een plaatsje naar beneden in het klassement. We moeten ons herpakken in de bekerwedstrijd tegen Mechelen van deze week, want de Croky Cup hebben we als doel vooropgesteld", besluit Stuivenberg.

Poll: Gaat Genk play-off 1 halen?

TAGS  I  Stuivenberg  I   RC Genk  I   Standard

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024