Strikt Anderlecht deze verrassende Rode Duivel?

Strikt Anderlecht deze verrassende Rode Duivel?
Woensdag 06 december 2017 - 12:35   I  

Anderlecht greep afgelopen zomer zowel naast Nicolas Lombaerts als naast Thomas Vermaelen. Daardoor blijft Anderlecht achterin op zoek naar een degelijke versterking.

Vermaelen lijkt stilaan bijna onhaalbaar. De Rode Duivel kreeg de voorbije wedstrijden wat speelminuten en niet enkel Anderlecht zou interesse tonen in de ex-speler van Arsenal.

Nochtans lijkt het erop dat Anderlecht wel wat zal ondernemen in januari. Er zullen ongetwijfeld enkele spelers vertrekken en Vanhaezebrouck zal zich gericht willen versterken. Bij de vertrekkers wordt het voor Anderlecht alweer bang afwachten, want zowel Kara, Spajic als Dendoncker worden door heel wat topclubs gevolgd.

Nu zou er zich voor de landskampioen wel een nieuwe mogelijkheid aanbieden. Jason Denayer trokt begin dit seizoen op uitleenbasis naar zijn ex-ploeg Galatasaray. Die terugkeer werd echter geen succes en volgens Turkse media zou de Turkse topclub de Rode Duivel alweer terugsturen naar Manchester City.

Aangezien hij daar niet echt in de plannen van Guardiola voorkomt, lijkt een nieuwe uitleenbasis (of eventueel een definitieve overname) opnieuw aan de orde. Met het WK in zicht zal Denayer vooral een ploeg zoeken waar hij quasi zeker is van een basisplaats en dan kom je uiteraard bij een Belgische topclub terecht, zoals Anderlecht.

Poll: Zou u Denayer graag bij Anderlecht zien?

TAGS  I  Denayer  I   Anderlecht  I   Manchester City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024