Stijn Vreven krijgt weer aanbieding van Belgische club: "Het kriebelt bij mij"

Stijn Vreven krijgt weer aanbieding van Belgische club:
Vrijdag 25 november 2016 - 10:01   I  

Het lijkt erop dat Stijn Vreven niet lang zal stilzitten na zijn ontslag bij Waasland-Beveren. Even leek hij op weg om coach te worden bij Antwerp, nu polste een andere club bij hem.

Lommel United was op zoek naar een nieuwe coach na het ontslag van Walter Meeuws. Vreven was de topkandidaat, maar bedankte uiteindelijk. Zo werd Tom Van Imschoot hoofdcoach. “Een specifieke of bijzondere reden is er niet meteen, hoor", reageerde Vreven bij Het Belang van Limburg. "Ik heb van de club een aanbod gekregen, dat klopt. Daar heb ik goed over nagedacht en toen beslist om het niet te doen. Maar zo simpel als ik het nu zeg, is het natuurlijk ook niet. Want het kriebelt bij mij en ik heb echt zin om weer aan de slag te gaan."

"Bovendien ligt Lommel United me nog heel nauw aan het hart. Ik ben met de club in twee seizoenen vijfde én tweede geworden. Ik ben er door de grote poort vertrokken. Maar na wat er gebeurd is bij Waasland-Beveren ben ik als trainer ook weer iets rijper geworden. Om optimaal te kunnen functioneren, moet een aantal zaken op voorhand goed ingevuld worden. Ik ga niet in detail gaan, maar de voorwaarden die ik in gedachten had, konden blijkbaar niet voor United. Daar zaten we op een andere golflengte. Dan stopt het voor mij. Verder wil ik hier echt geen polemiek over beginnen, want ik wens de club absoluut het allerbeste.”

TAGS  I  Stijn Vreven  I   Lommel United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024