Stijn Stijnen waarschuwt: "Anderlecht dreigt een grote fout te maken"

Stijn Stijnen waarschuwt:
Dinsdag 08 november 2016 - 06:43   I   door Redactie

Stijn Stijnen neemt bij Anderlecht Davy Roef onder de loep. De oud-doelman neemt de jonge keeper in bescherming. Roef krijgt nogal wat kritiek.

"Roef mag meer lof krijgen voor zijn prestaties bij Anderlecht", stelt Stijnen in Het Laatste Nieuws. "De mentale druk die je daar moet overleven is de zwaarste die er is. Kijk, hij heeft heel wat kritiek over zich heen gekregen, maar ondanks zijn jonge leeftijd gaat hij daar op een indrukwekkende manier mee om. Steeds cool, nooit onder de indruk. Dat is een belangrijk signaal voor zijn trainer, ploegmaats en fans."

"Ook al roept hij niet hard, hij kan tegen álles", gaat Stijnen verder. "Mocht Anderlecht beslissen om in de winterstop een ervaren doelman aan te trekken, zouden ze een grote fout maken. Want dan gooi je de maanden met Roef én het vertrek van Proto in de vuilnisbak. Het ligt trouwens niet aan de doelman dat Anderlecht problemen heeft. Laat hem dus groeien, zodat hij de verantwoordelijkheid leert kennen van een eerste keeper bij Anderlecht."

TAGS  I  Stijn Stijnen  I   Anderlecht  I   Davy Roef

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024