'Sterspeler van Genk keert deze zomer terug naar Limburg'

'Sterspeler van Genk keert deze zomer terug naar Limburg'
Woensdag 07 augustus 2024 - 09:00   I   door Redactie

Genk lijkt hard op weg om zijn twee Marokkaans internationals deze zomer te verliezen, of daar leek het toch op. Bilal El Khannouss wordt gelinkt aan RB Leipzig, waar een plaats vrij lijkt te komen nu Olmo nar Barcelona gaat, en Zakaria El Ouahdi staat in de belangstelling van Benfica.

Over dat laatste gerucht komt er nu een nieuwe wending. Zo kwam het nieuws eerder naar buiten dat Benfica reeds een bod had gedaan van acht miljoen euro voor de rechtsachter, maar de Portugese sportkrant meldt nu dat Benfica helemaal niet concreet is voor de Marokkaan.

De Portugese topclub heeft dus nog steeds geen bod uitgebracht bij Genk. Sterker nog, In Lissabon willen ze niet meer dan vijf à zes miljoen euro spenderen aan een nieuwe rechtsachter, een bedrag dat ze in Limburg sowieso veel te weinig vinden.

Op die manier lijkt een transfer er dan toch niet te komen en ziet het ernaar uit dat de El Ouahdi zich binnenkort terug op de Genkse oefenterreinen zal melden. Voorlopig is hij wel nog actief op de Olympische Spelen, waar hij de troostfinale tegen Egypte nog moet afwerken.

Poll: Zou het een goede zaak zijn voor Genk om El Ouahdi te behouden?

TAGS  I  Genk  I  Bilal El Khannouss  I  Zakaria El Ouahdi  I  Benfica

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024