Sterkhouder van Anderlecht begint naast zijn schoenen te lopen, prestaties lijden er zwaar onder

Sterkhouder van Anderlecht begint naast zijn schoenen te lopen, prestaties lijden er zwaar onder
Maandag 10 april 2017 - 07:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft een probleem met Kara Mbodji. De verdediger haalt zijn niveau van voor de winterstop niet meer. De reden? Kara begint naast zijn schoenen te lopen.

"Kara moet oppassen. Beseffen dat de 'King' voor zijn naam toch vooral een hersenspinsel van zijn eigen fantasie is. Voor Nieuwjaar was de Senegalees écht top, maar sinds de winterstop is er nog weinig koninklijks aan. Voor Nieuwjaar speelde Kara in functie van de ploeg, sinds de winterstop lijdt hij toch vooral aan zelfoverschatting", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Anderlecht heeft dat monster ongewild zelf weer wakkergemaakt: door in januari 12 miljoen euro te weigeren van Crystal Palace omdat René Weiler oordeelde dat zijn team zonder Kara geen kampioen kon worden. Een begrijpelijke zet, dat wel. Maar wel met het neveneffect dat de Senegalees zich te belangrijk voelt."

"Da's gevaarlijk, weten ze ook in Anderlecht. Neem nu de wedstrijd van gisteren: tot drié keer toe trapte de verdediger een vrije trap op eigen helft plompverloren in de voeten van een Gent-speler, puur door een gebrek aan concentratie. Op de eigen achterlijn begon hij te dribbelen in plaats van de bal weg te keilen."

TAGS  I  anderlecht  I   kara

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024