Sterk Waasland-Beveren houdt Standard uit Play-Off I

Sterk Waasland-Beveren houdt Standard uit Play-Off I
Vrijdag 08 december 2017 - 22:21   I  

Standard is er voor een tweede keer op rij niet in geslaagd om een plek in de top 6 te veroveren. Een sterk Waasland-Beveren won op de Freethiel met 3-1.

Standard begon goed aan de wedstrijd en kwam ook op voorsprong via Marin. Na een prima aanval kon hij de bal onder Roef schuiven, die er wel niet goed uitzag. Gelukkig voor de doelman stond Waasland-Beveren nadien op.

Angban, Seck en Morioka lieten de mannen van Clement plots draaien en de motor sloeg aan. De thuisploeg scoorde via een hoekschop (die er wel geen was). Wie anders dan Morioka schilderde die op het hoofd van Seck.

Na de rust werd Waasland-Beveren pas echt indrukwekkend. Er stond bij momenten maar één ploeg op het veld en een voorsprong kon dan ook niet uitblijven. Die kwam er via de voet van Thelin. De Zweedse huurling van Anderlecht werd prachtig voor Ochoa gezet door Dierckx en de spits verschalkte de Mexicaan in twee keer.

Nadien kon Ampomah een foutje van Luchkevych nog afstraffen. Zo werd het 3-1 en dat had zelfs nog meer kunnen zijn. Een indrukwekkend Waasland-Beveren komt zo (tijdelijk) op één punt van Play-Off I. Standard daarentegen slaagt er weer niet in een plek in de top 6 te veroveren en telt nu evenveel punten als de Waaslanders.

Poll: Haalt Standard Play-Off I?

TAGS  I  Standard  I   Waasland-Beveren

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024