Standard wint zuinig van Waasland-Beveren en zet jacht op play-off I verder

Standard wint zuinig van Waasland-Beveren en zet jacht op play-off I verder
Zondag 12 februari 2017 - 22:00   I  

Standard heeft geen misstap begaan tegen Waasland-Beveren. Door een 0-1-zege hebben de Luikenaars nog een waterkansje op play-off I. Momenteel staan ze op vijf punten van play-off I.

Jankovic bracht een erg gewijzigd elftal aan de aftrap in vergelijking met vorig weekend. Hij voerde liefst zes wijzigingen door. Zo vielen Luchkevych, Raman, Marin, Mladenovic, Laifis en Emond uit de ploeg. De eerste helft bracht echter weinig opwinding. Er viel wel al een rode kaart. Conté verzamelde namelijk twee gele kaarten in één helft. Zijn eerste had hij gekregen omdat hij de cornervlag aan flarden had getrapt, zijn tweede omdat hij Cissé nog aantikte. Ondanks het overwicht kon Standard maar weinig kansen bijeenspelen.

In de tweede helft was het wel raak voor Standard. Edmilson opende mooi op Orlando Sá, die goed afwerkte. Ondanks de achterstand slaagde Waasland-Beveren er niet in om gevaarlijk voor de dag te komen. Het grossierde vooral in slechte passes. Standard, daarentegen, was nog volop op zoek naar een tweede doelpunt. Belfodil kwam nog het dichtstbij dat doelpunt. Zijn uithaal stierf echter op de lat. In het slot werd Standard nog opgeschrikt door enkele kansen voor de kooi van Gillet, maar de doelman onderscheidde zich met enkele prima reddingen. Zo stelde hij de zege van Standard veilig.

Waasland-Beveren - Standard 0-1

54' Orlando Sá 0-1

TAGS  I  waasland-beveren  I   standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024