Standard pakt belangrijk punt, AA Gent doet heel slechte zaak

Donderdag 24 november 2016 - 20:49   I   door Redactie

AA Gent heeft de broodnodige zege tegen Braga niet kunnen pakken. De Buffalo's speelden 2-2 gelijk. Daardoor staat Gent derde in zijn groep. Standard pakte een belangrijk gelijkspel bij Celta de Vigo.

<p><strong>AA Gent - Braga 2-2strong><br /> 15&#39; Stoljikovic 0-1, 33&#39; Coulibaly 1-1, 37&#39; Hassan 1-2, 41&#39; Milicevic 2-2p> <p>Braga klom na een kwartier op voorsprong nadat Thoelen zich op een schot verkeek.&nbsp;Stojiljkovic profiteerde optimaal. Gent kwam langszij via Coulibaly. De spits bracht Gent met een omhaal verdiend langszij. In een knotsgekke eerste helft klommen de bezoekers w&eacute;&eacute;r op voorsprong. Thoelen duwde een schot in de voeten van Hassan, die er 1-2 van maakte. Milicevic stelde voor de rust opnieuw gelijk. Na de pauze kwam Gent goed weg; Horta trapte tegen de lat. Aan de overzijde miste Simon de 3-2. Het bleef 2-2 en daar schiet Gent te weinig mee op.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p><strong>Celta de Vigo - Standard 1-1strong><br /> 9&#39; Aspas 1-0, 81&#39; Laifis 1-1p> <p>Negen minuten had Celta nodig om op voorsprong te komen. Aspas mocht te makkelijk door de Luikse defensie snijden en scoorde. Standard reageerde met veldoverwicht en Orlando Sa besloot op de paal. Ook na de rust gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker. Laifis maakte negen minuten voor tijd uiteindelijk gelijk. Hij kopte via de binnenkant van de paal de 1-1 binnen.<br /> &nbsp;p>