Standard is heel duidelijk over relschopper Trebel en AA Gent

Standard is heel duidelijk over relschopper Trebel en AA Gent
Zaterdag 07 januari 2017 - 21:33   I   door Redactie

Adrien Trebel weigerde mee te gaan op stage met Standard. De reden? Omdat de Rouches een bod van AA Gent hebben afgewezen. Olivier Renard, de sportief directeur van Standard, heeft nu gereageerd.

"We waren vanochtend ook verrast dat hij niet kwam opdagen. De directie heeft een bod van Gent geweigerd en daarom besliste hij om niet mee op stage te vertrekken. We namen daar akte van. Als hij niet snel opduikt, volgen er sancties. Ik wil geen oorlog ontketenen, maar dit is een beetje zoals kapitein Schettino die de Costa Concordia verliet", aldus Renard tegenover HLN.

Renard heeft ook meer toelichting bij de onderhandelingen met Gent. "Het laatste contact dateert van vrijdag. Of het mogelijk is dat hij toch naar Gent gaat? Ik beslis mee over het sportieve, maar sommige beslissingen spelen zich boven mijn hoofd af. Het bod van Gent was niet hoog genoeg. Of hij straks toch vertrekt en of dat dan naar Gent, Engeland of Hongarije is, ligt niet alleen in mijn handen. Er staat in elk geval geen clausule in zijn contract dat hij zomaar voor een bepaald bedrag kan vertrekken."

TAGS  I  Standard  I   AA Gent  I   Adrien Trebel

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024