Standard begrijpt er niets van: "Altijd hetzelfde met ons"

Standard begrijpt er niets van:
Dinsdag 05 december 2017 - 17:45   I  

Sa Pinto trok vanmiddag uiteraard niet alleen naar het Bondsparket. Hij werd vergezeld door zijn advocaat Pierre Locht. Die was niet te spreken over de mate waarin Standard benadeeld wordt tegenover andere ploegen.

Volgens hem wordt Standard steeds zwaarder gestraft dan andere ploegen in de JPL. Zo maakte hij de vergelijking met Bölöni, die slechts een boete kreeg voor zijn wangedrag.

"Ik vind deze eis van het Bondsparket heel verrassend en zelfs een beetje belachelijk. Enkele weken geleden reageerde Bölöni ook heel fel na zijn uitsluiting en hij kreeg slechts een boete", aldus Locht.

Als een verrassing komt het dus voor Locht niet. Volgens hem zijn de uitspraken over Standard altijd anders dan over andere ploegen. Hij vindt trouwens ook dat de wedstrijd gewoon stopgezet had moeten worden. Dan was dit allemaal niet gebeurd.

"Maar de voorstellen van het Bondsparket zijn altijd heel raar als het over Standard gaat. Ik ben dus deels verrast, maar deels ook niet. Het reglement van de bond is heel duidelijk: de match had stopgezet moeten worden. Als dat gebeurd was, was de coach nooit uitgesloten geweest."

Poll: Wordt Standard strenger veroordeeld?

TAGS  I  Standard  I   Anderlecht  I   Sa Pinto

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024