Spraken Mannaert en Martinez over deze potentiële Rode Duivel van Club Brugge?

Spraken Mannaert en Martinez over deze potentiële Rode Duivel van Club Brugge?
Woensdag 15 november 2017 - 11:26   I  

De Rode Duivels oefenden dinsdagavond in het Jan Breydelstadion van Club Brugge tegen Japan. Het werd uiteindelijk 1-0 voor België en na afloop van de interland kletsten Bondscoach Roberto Martinez en Club-manager Vincent Mannaert wat bij.

Het is een publiek geheim dat Martinez de Belgische competitie op de voet volgt en dikwijls wedstrijden bijwoont. Onder meer Youri Tielemans en Leander Dendoncker kregen in het verleden al een kans bij de nationale ploeg terwijl ze nog in België speelden.

Zouden Mannaert en Martinez dinsdag over de potentiële Rode Duivels van Club Brugge gesproken hebben? Het zou best kunnen. Iemand als Anthony Limbombe maakte tijdens de voorbije weken en maanden een hele goede indruk bij blauw-zwart.

De flankaanvaller speelt tegenwoordig als een aanvallende linksachter/linksmidden in het systeem van Ivan Leko, en laat de Rode Duivels nu net in een soortgelijke formatie spelen. Martinez volgt de prestaties van Limbombe op de voet, aan de speler om al het goede te bevestigen.

Poll: Verdient Limbombe een selectie voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Limbombe  I   Club Brugge  I   Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024