Speler van Westerlo haalt uit naar Standard: "Normaal doen was te veel gevraagd"

Speler van Westerlo haalt uit naar Standard:
Zondag 05 maart 2017 - 14:45   I  

KVC Westerlo stond gisteren erg dichtbij het behoud. In de 92e minuut slikte het echter nog de gelijkmaker tegen Zulte Waregem. Aangezien Moeskroen won van Standard, moet Westerlo volgend weekend tegen RC Genk nog vol aan de bak.

"Het was heel stil in de kleedkamer, dit is zo zuur. Op een bepaald moment mis je de kansen op 1-2, 1-3 of 1-4 en dan weet je dat het moeilijk wordt", vertelt Maxime Annys aan HLN. "We kwamen zo vaak in een één tegen één situatie en dwongen voldoende kansen af, maar de bal ging er niet in. En dan zetten zij natuurlijk nog alles op alles. Eerst is er die voorzet van Cordaro die binnen waait en die 2-2 is een flodderbal tegen de paal die in doel valt."

"Dit is zeer zwaar te verteren voor ons. We wisten wat de tussenstand was in Moeskroen en hadden gehoopt dat Standard normaal zou doen, maar blijkbaar was dat te veel gevraagd. Het toont nog maar eens aan dat je nooit naar een ander moet kijken. We zullen het zelf moeten doen. Het scheelde drie minuten of we waren gered, dus ja dit is een bittere pil voor ons."

TAGS  I  westerlo  I   standard  I   maxime annys

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024