Speler van Anderlecht verrast: "Ik heb zelf gevraagd om met de beloften te mogen spelen"

Speler van Anderlecht verrast:
Vrijdag 17 maart 2017 - 17:15   I  

René Weiler laat regelmatig A-spelers meespelen bij de beloften. Meestal gaat het dan om overbodige spelers die ritme moeten opdoen.

Afgelopen maandag speelde echter ook Frank Acheampong mee. Die was vorig weekend geweerd uit de selectie door Weiler omdat hij verdedigend te weinig werk opknapte. Toch was die wedstrijd met de beloften geen sanctie, vertelt Acheampong. "Veel wil ik niet zeggen over het voorbije weekend. Dat zou niet verstandig zijn", vertelde Acheampong gisteren na de wedstrijd tegen Nicosia. "Zaterdag hoorde ik dat ik niet in de kern zat voor de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Dat was niet plezant, maar je moet dat accepteren. De coach zei dat ik mijn verdedigend werk niet deed zoals hij wilde. Het klopt dat mijn laatste invalbeurten niet zo goed waren. Maandag heb ik dan gevraagd om met de beloften te mogen spelen. Ik had nog eens een volledige wedstrijd nodig om fit te blijven."

Acheampong scoorde voor Anderlecht de 1-0. "Ik ben blij dat ik belangrijk kon zijn. Waarom ik beter speel in Europa? Misschien omdat er meer ruimte is. Alles is nu mogelijk. Ik weet niet of we de Europa League kunnen winnen, maar we moeten dat proberen. Of ik kies voor de titel of de Europa League winnen? Ik kies liever niet."

TAGS  I  frank acheampong  I   anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024