Sint-Truiden bezorgt AA Gent ferme opdoffer

Zondag 30 juli 2017 - 19:51   I   door Redactie

AA Gent is dramatisch aan het nieuwe seizoen begonnen. De Buffalo's gingen onderuit bij Sint-Truiden na een spectaculaire tweede helft.

AA Gent begon zeer matig aan het nieuwe seizoen. De Buffalo’s speelden tegen een traag tempo. Sint-Truiden hield makkelijk stand. Dat leverde in eerste instantie maar weinig kansen op. Het was van beiden ploegen toch te weinig. Gelukkig was er nog Andrijasevic die de bal knap in doel schoot. Eerder kwam Gent goed weg wanneer Rinne een doelpoging van Gueye met één hand redde.

De tweede helft werd gelukkig een stuk aangenamer om volgen. Er was meer strijdkracht en spanning. Net na het uur was alles weer te herdoen. Vetokele scoorde de gelijkmaker. Hij trapte de bal hoog in doel binnen. Een opdoffer voor AA Gent dat meteen daarna zelfs op achterstand kwam door een snoeihard schot van Ceballos.

De Buffalo’s reageerden gepast met een vrije trap van Milicevic die in doel ging. Maar niet Gent ging uiteindelijk nog met de zege lopen. Ceballos trapte knap de 3-2 binnen en bezorgde Gent een flinke kater.

Poll: Een terechte zege voor STVV?