Simons: "Ik ben op Filip Joos afgestapt en heb het hem gevraagd"

Simons:
Zaterdag 01 april 2017 - 13:45   I   door Redactie

Er zou een lange ruzie geweest zijn tussen Timmy Simons en Vincent Kompany in het verleden. De pers ging daar heel gretig op in. In Fan komt de middenvelder van Club Brugge daar nog eens op terug.

"Ik had ooit eens gezegd dat het jammer zou zijn dat Vince afgerekend zou worden op het extra-sportieve en niet op het sportieve. Blijkbaar was hij eens zijn das vergeten bij een wedstrijd van de nationale ploeg", aldus Simons. "Ik was er niet eens bij. Het ging echt over niets, maar die uitspraak heeft mij jarenlang achtervolgd, terwijl intern alles al besproken en gladgestreken was."

"Ik had het echt gehad en wilde dat de waarheid verteld werd. Ik ben toen in de luchthaven op Filip Joos afgestapt om te vragen waarom hij insinueerde dat Vince en ik op voet van oorlog leefden. Wie heeft je dat verteld, vroeg ik. Hij zei dat hij dat van een bron gehoord had. Wie die bron was, kreeg ik niet te horen."

"Ik heb toen Vince erbij geroepen en hem op de man af gevraagd of er een probleem was tussen ons. Dat was er dus niet. Ondertussen was ook Frank Raes er komen bij staan. Ach, uiteindelijk werd het nog een toffe babbel. Dat was dus voor eens en altijd opgelost."

TAGS  I  simons  I   club brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024