Serieuze waarschuwing voor Anderlecht: "Dan vertrekt Weiler"

Serieuze waarschuwing voor Anderlecht:
Dinsdag 09 mei 2017 - 21:45   I   door Redactie

Christian Biechele, een journalist van het Duitse voetbalblad Kicker, staat nog geregeld in contact met René Weiler. De coach van Anderlecht is goed op weg om zijn team naar de titel te leiden.

‘Tegen Manchester United zag je wat hij wil: een stevige organisatie, gegroepeerd voetballen en toeslaan op het gepaste moment. René heeft duidelijke voorstellingen over voetbal. Succes halen staat voorop. De manier waarop, of in welk tactisch systeem, vindt hij eigenlijk bijkomstig", aldus Biechele in Sport/Voetbalmagazine. 

"Hij moet niet de beste spelers hebben, wel het team met het hoogste rendement. René denkt bijzonder pragmatisch. Er moet veel diepgang zijn, hij rekent ook op clevere spelers. Hij is erg veeleisend. Zijn voetballers moeten fysiek bereid zijn opofferingen te doen. Wie niet mee wil in zijn verhaal, mag opkrassen. Hij staat voor een consequente houding."

Anderlecht krijgt ook een ferme waarschuwing. "René is razend ambitieus en eergierig. Bij Aarau stapte hij zelf op toen hij voelde dat met vervangers hetzelfde niet mogelijk zou zijn. René moet altijd perspectieven zien. Anders kiest hij voor een nieuwe uitdaging."

TAGS  I  weiler  I   anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024