Serieuze boost voor Antwerp in promotiestrijd: "Alles gaat sneller dan verwacht"

Serieuze boost voor Antwerp in promotiestrijd:
Vrijdag 03 februari 2017 - 10:56   I  

Antwerp is erg goed op dreef in 1B. Het staat momenteel aan de leiding en is dus op weg om de tweede periodetitel binnen te halen, waardoor de club op het einde van het seizoen kan meestrijden om promotie naar 1A.

En er is nog meer goed nieuws op komst bij Antwerp. Spits Björn Vleminckx ligt al een tijdje in de lappenmand, maar lijkt eindelijk terug te keren. "Alles gaat sneller dan verwacht. Het lopen gaat goed en Björn doet al enkele oefeningen met de bal. Maar vooral zijn honger om snel weer bij de groep aan te sluiten maakt het verschil”, vertelt coach Wim De Decker aan Gazet van Antwerpen.

Ook Kudimbana en N'Diaye keren terug. Zij waren actief op de Africa Cup. De wedstrijd van zaterdag tegen Union komt wellicht net te vroeg. “Het gaat goed met hen, maar ze zijn even weg geweest terwijl het goed draaide. Ze beseffen dat de bal in hun kamp ligt. Of ze denken dat ze als international zomaar opnieuw in de selectie of de basis komen? Dat zal niet pakken, want zo werkt het niet. Maar ik verwacht ook geen problemen met hen. Ik denk dat ze weten dat ze met de goeie stroom mee moeten. Ze gedragen zich niet als vedetten en weten dat ik dat ook niet zou tolereren.”

TAGS  I  antwerp  I   bjorn vleminckx

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024