Schokkend: 'Het dubbelleven van Thibaut Courtois'

Schokkend: 'Het dubbelleven van Thibaut Courtois'
Dinsdag 11 april 2017 - 12:45   I   door Redactie

Dag Allemaal pakt uit met straffe getuigenissen over Thibaut Courtois. De doelman van Chelsea is al sinds september uit elkaar met Marta. Maar tijdens die relatie ging hij geregeld vreemd, zo weet het weekblad.

Geregeld zou Courtois meisjes via sociale media contacteren. Hij had onder meer een avontuurtje met Emily Vanhoutte. Die getuigde daar al over in Dag Allemaal. "Ik wist niet dat Thibaut een vriendin had en een dubbelleven leidde", getuigde ze.

"Hij had me op een missverkiezing gezien en stuurde me een berichtje via Facebook. Zo zijn we aan de praat geraakt. En van het één kwam het ander. Vermits hij het initiatief had genomen, ging ik ervan uit dat hij vrijgezel was."

Ook tijdens de voorbereiding op het jongste EK ging het mis. Courtois bezocht de Antwerpse discotheek The Villa. "Hij gedroeg zich toen al als een vrijgezel", vertelt een getuige. "Hij had interesse in veel meisjes. Maar met één van hen ging hij wel erg intiem om. En 't was duidelijk niet de eerste keer dat hij de grenzen opzocht."

"Z'n vrienden waren erg bedreven in het afschermen van Thibaut. Wie iets té vaak in zijn richting keek, werd kordaat terechtgewezen. Die moest zich met z'n eigen zaken bemoeien. Maar Thibaut zelf kon het weinig schelen wie hem bezig zag."

TAGS  I  courtois

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024