‘Ronaldo heeft erg gewaagde weddenschap lopen met 2 ploegmakkers’

‘Ronaldo heeft erg gewaagde weddenschap lopen met 2 ploegmakkers’
Dinsdag 07 november 2017 - 18:03   I  

Cristiano Ronaldo maakte dit seizoen nog maar één doelpunt in zeven competitiewedstrijden, maar dat tast het vertrouwen van de Portugese aanvaller niet aan.

Ronaldo is er namelijk nog steeds van overtuigd dat hij dit seizoen topschutter in de Spaanse competitie kan worden. Het Spaanse radiostation Onda Cero kwam te weten dat CR7 een weddenschap met twee Real Madrid-ploegmakkers heeft lopen.

Ronaldo drukte de niet nader genoemde spelers op het hart dat hij zeker is dat hij topschutter wordt. Slaagt de Portugees in zijn opzet, dan moeten de twee ploegmakkers hem een grote som geld betalen.

Faalt Ronaldo, dan moet hij op zijn beurt een grote som geld ophoesten. Voor alle duidelijkheid: dat geld zouden Ronaldo en co aan een goed doel willen schenken.

Werk voor de boeg

Als Ronaldo daadwerkelijk topschutter wil worden, dan heeft hij nog heel wat werk voor de boeg. Lionel Messi zit inmiddels al aan twaalf competitietreffers, terwijl ook Simone Zaza (9), Cedric Bakambu (8) en Rodrigo en Sanabria (beiden 7) al vlot de weg naar doel vonden.

Poll: Kan Ronaldo nog topschutter worden?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   Messi

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024