Ronaldo dringt aan bij Real Madrid: ‘Wanneer ga je hem eindelijk halen?’

Ronaldo dringt aan bij Real Madrid: ‘Wanneer ga je hem eindelijk halen?’
Donderdag 30 november 2017 - 16:29   I  

Cristiano Ronaldo geniet ontzettend veel aanzien bij Real Madrid. Niet alleen op het veld, maar ook ernaast heeft de Portugees heel wat in de pap te brokken bij de Spaanse topclub. Zo wil Ronaldo één speler in het bijzonder er érg graag bij.

Volgens Don Balon hoopt Ronaldo vurig dat Real Madrid zijn landgenoot Gonçalo Guedes naar Madrid haalt. Guedes, een polyvalente aanvallende middenvelder, wordt dit seizoen door PSG uitgeleend aan Valencia en daar doet hij het uitstekend.

Ronaldo vroeg al verscheidene keren aan voorzitter Florentino Perez om de Guedes naar Madrid te halen en zou nu nog maar eens op de komst van zijn landgenoot hebben aangedrongen. Volgens CR7 zou de Portugees de ideale vervanger zijn voor de teleurstellende Gareth Bale.

Het bestuur van Real Madrid wil Ronaldo gerust volgen, maar beseft dat het moeilijk zal zijn om Guedes weg te halen bij PSG. Bovendien willen de Spanjaarden hun relatie met de Fransen niet op het spel zetten. Ze hopen in de nabije toekomst immers nog met Neymar aan de haal te kunnen gaan.

Poll: Zou Guedes een versterking zijn voor Real Madrid?

TAGS  I  Ronaldo  I   Guedes  I   PSG  I   Valencia  I   Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024