Ronaldinho ziet nieuwe ster: "Dacht dat Neymar Messi zou opvolgen, maar nu heb ik mij bedacht"

Ronaldinho ziet nieuwe ster:
Maandag 13 februari 2017 - 11:45   I  

Door velen wordt Neymar gezien als diegene die in de voetsporen van Messi zal treden. Volgens Ronaldinho wordt dat echter een andere Braziliaan.

Gabriel Jesus doet het fantastisch bij Manchester City. Hij doet er Sergio Aguëro helemaal vergeten. "Met Gabriel Jesus heeft Machester City een hele bijzondere speler te pakken", vertelt Ronaldinho aan Express. "In de toekomst wordt hij misschien zelfs de beste speler ter wereld. Momenteel is dat zonder twijfel Lionel Messi. Ik heb altijd gezegd dat ik denk dat Neymar hem op een dag zal opvolgen, maar aangezien Gabriel nog maar 19 is begin ik van mening te veranderen. Hij heeft alles wat nodig is om dit te bereiken."

 "Ik vind niet dat jonge spelers altijd langzaamaan moeten ingezet worden. Dit hangt af van de speler zelf. Als je kijkt naar Gabriel, dan zie je dat hij zonder angst speelt. Hij wil gewoon voetballen en laten zien wat hij kan. Ik ben blij dat hij nu al mag aantreden in de Champions League en ik vind dat hij mee moet spelen. Hij zit bomvol vertrouwen. Ronaldo, Kaka, ikzelf en Neymar speelden op jonge leeftijd al op het hoogste niveau. Gabriel zit ook in deze categorie."

TAGS  I  gabriel jesus  I   ronaldinho

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024