Roept Martinez deze verrassende Club-speler op?

Roept Martinez deze verrassende Club-speler op?
Donderdag 30 november 2017 - 18:28   I  

Het gaat Club Brugge voorlopig voor de wind. Ook moeilijke wedstrijden weten de West-Vlamingen toch te winnen. Soms zelfs in de ultieme slotfase, zoals tegen KV Oostende, Charleroi of Zulte Waregem.

Drie keer was het trouwens Anthony Limbombe die Club Brugge de zege kon bezorgen. Limbombe domineert zijn linkerflank en heeft ook defensief al grote stappen gezet onder Ivan Leko. En die linkerflank is net het zorgenkindje van Martinez (als de verdedigers fit zijn toch).

Normaal gezien speelt Carrasco op de linkerflank, maar veel concurrentie heeft de speler van Atlético niet. Chadli maakte geen slechte indruk tegen Japan, maar speelt toch nog al te vaak onzichtbare wedstrijden. Ook die andere linkerflankspeler van de Rode Duivels, Jordan Lukaku, kon nog niet overtuigen. Zo speelde hij met Lazio tegen Vitesse een zeer zwakke wedstrijd.

Als Limbombe zijn huidige vorm kan vasthouden krijgt de flankspeler van Club Brugge binnenkort misschien wel zijn kans. Al gelooft de Belg daar zelf niet helemaal in. Enkele weken geleden vertelde hij in een interview nog dat spelers uit de Belgische competitie weinig kans maken om opgeroepen te worden.

Poll: Moet Limbombe zijn kans krijgen bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Limbombe  I   Club Brugge  I   Martinez  I   Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024