Rodrigues: "Enkel deze twee ploegen kunnen hun wil opdringen in België"

Rodrigues:
Woensdag 08 november 2017 - 23:20   I  

Ivo Rodrigues speelt momenteel bij Antwerp en past zich nog volop aan België en de Belgische competitie aan. Zijn eerste indrukken zijn goed, maar onder de indruk is hij niet.

Club Brugge mag dan wel alleen leider zijn, indruk maakte ze tegen Antwerp blijkbaar niet. Rodrigues vindt twee andere ploegen sterker. "Er zijn maar twee teams, Anderlecht en Genk, die erin slagen hun wil op te dringen en het spel af en toe te manipuleren, het ritme te vertragen en dan weer te versnellen. Bij de rest is het negentig minuten lopen."

Het voetbal is wel niet te vergelijken met dat in Portugal. Hier spelen ze sneller en is het fysieker; maar spelen ze ook minder intelligent. " Het voetbal is helemaal anders. Soms niet al te intelligent, vind ik. Zeer fysiek en véél sneller dan in Portugal, absoluut. Met minder intelligent bedoel ik dat er geen pauzes in het spel zijn. Hier stopt het nooit. Ik zie dat bij alle ploegen. De grotere ploegen doen het beter, maar het blijft me opvallen, elk weekend weer", aldus Rodrigues in Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Heeft Rodrigues gelijk?

TAGS  I  Antwerp  I   RC Genk  I   Anderlecht  I   Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024