Rode Duivels niet voorbij Mexico na heus spektakelstuk

Vrijdag 10 november 2017 - 22:39   I

De Rode Duivels speelden vrijdagavond een oefenpartij tegen Mexico. Na een match met veel doelpunten moesten onze landgenoten uiteindelijk het onderspit delven.

In de eerste helft had België bij moment erg weinig balbezit. Toch kwamen onze Duivels vlak na het kwartier op voorsprong. Lukaku schoot hard op doel en doelman Ochoa kon niet anders dan de bal in de voeten van Hazard te duwen. Die twijfelde niet en maakte het droog af.

Na een trekfout van Ciman op Hernandez kreeg Mexico na het halfuur een terechte penalty.Guardado twijfelde niet en knalde de gelijkmaker op het bord. Die 1-1 was meteen ook de ruststand.

Na de rust ging het meteen erg snel. Na een knappe actie van invaller Mertens tikte Lukaku de bal onorthodox tegen de netten. Lang kon België niet genieten van de voorsprong. Lozano, speler van PSV, maakte al snel de 2-2 en even later zelfs de 2-3. Twee doelpunten waarbij de verdediging er niet goed uitzag.

Daarna ging de storm wat liggen. Tot Lukaku zijn tweede van de avond tegen de netten tikte en de stand weer in evenwicht bracht met nog 20 minuten op de klok. Nadien ging de partij goed op en neer, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand: 3-3

Poll: Zijn de Duivels klaar voor het WK?