Rode Duivels geven een 1-3-voorsprong nog weg

Dinsdag 28 maart 2017 - 19:48   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben een oefeninterland in Rusland niet kunnen winnen. De Belgen gaven een 1-3-voorsprong nog weg: 3-3.

Roberto Martinez bracht een zeer experimenteel elftal tussen de lijnen en dat was al na enkele minuten op achtervolgen aangewezen. Vasin hoefde er zijn voet maar tegen te zetten: 1-0. De Rode Duivels reageerden via Christian Benteke. Die lokte een strafschopfout uit, warna Kevin Mirallas vanaf de stip zijn eerste doelpunt in drie jaar scoorde voor de Rode Duivels.

Kort voor de rust sloeg Benteke zelf twee keer toe. Eerst profiteerde hij van geharrewar en kopte hij makkelijk de 1-2 binnen. De 1-3 nog voor de rust was wel heel wat moeilijker, maar hij knikte het leer echt heerlijk tegen de netten. Alles leek in kannen en kruiken, maar een kwartier voor tijd strafte Miranchuk balverlies van Dembélé af. In blessuretijd werd het nog helemaal een zure appel voor de Belgen: Bukharov maakte er 3-3 van.