Rode Duivel ziet het helemaal zitten: "We kunnen zeker het WK winnen"

Rode Duivel ziet het helemaal zitten:
Maandag 28 november 2016 - 13:44   I  

Na de knappe zege tegen Estland is het vertrouwen bij de Rode Duivels erg groot. We zijn nog niet gekwalificeerd voor het WK, maar sommigen dromen al van eindwinst.

Luis Pedro Cavanda werd verrassend opgeroepen door Martinez. Hij kan het alvast goed vinden met de bondscoach. "Wat ik van Martinez heb gezien, is dat hij een klare kijk op het voetbal heeft. Hij heeft zijn spelsysteem opgelegd. Het is een trainer die het systeem in plaats van de spelers vooropstelt, en elke keer als hij zijn mond opende, was het constructief. Ik denk dat hij een uitstekende coach voor België is", vertelt hij aan RTBF. 

"Ik denk dat het zeker mogelijk is om het WK te winnen met de groep die we hebben. Maar je mag niet enkel zeggen dat je het gaat winnen. Je moet werken. Dat is wat de coach ons vertelt. We hebben het gezien op het EK. We waren sterk, hadden grote namen... maar we hebben het niet gewonnen. Als we het WK willen winnen, moeten we echt 100% zijn en kunnen we het ons niet permitteren onder ons niveau te spelen."

TAGS  I  Luis Pedro Cavanda

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024