Rode Duivel in vieze papieren: "Hij stuurde naaktfoto's en smeekte om seks"

Rode Duivel in vieze papieren:
Zaterdag 28 oktober 2017 - 14:10   I  

Marouane Fellaini herstelt nog steeds van zijn blessure die hij opliep tijdens de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Bosnië. Dat weerhoudt de middenvelder van Manchester United er niet van om zich naast het veld te amuseren.

Volgens Mirror is hij namelijk al een tijdje aan het flirten met een Manchester United-fan, die nu ook met haar verhaal naar buiten komt.

Het begon allemaal in mei van dit jaar, toen een fan -die anoniem wenst te blijven- een foto op haar Instagram plaatste van de United-spelers die aan het loslopen waren na een wedstrijd tegen Arsenal. Nog geen 24 uur later kreeg ze een bericht van Fellaini.

"In het begin kon ik niet geloven dat hij het was. Toen stuurde hij selfies van hem voor zijn auto en na een tijdje besefte ik dat hij het echt was. Ik vond het geweldig dat een speler van mijn favoriete ploeg interesse toonde in mij."

Bij onschuldige berichtjes bleef het echter niet. "Het duurde niet lang vooraleer hij een foto stuurde van een welbepaald lichaamsdeel. Daarna vroeg hij of ik ook naaktfoto's van mezelf wou doorsturen. Hij bleef me ook sturen."

Na de pikante berichtjes probeerde de Rode Duivel nog wat verder te gaan. "Hij stuurde me eens om bij hem thuis te komen. Hij wou me echt zei hij. Maar ik ging daar echt niet zo snel op in. Andere meisjes zouden dat misschien doen, maar ik ben zo niet."

Of Fellaini nu nog contact heeft met de vrouw is niet duidelijk. Ook de waarheid van het verhaal kan in vraag gesteld worden.

TAGS  I  Fellaini  I   Rode Duivels  I   Manchester United

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024