Roberto Martinez krijgt een tip: "Stel hem altijd op bij de Rode Duivels!"

Roberto Martinez krijgt een tip:
Zaterdag 10 december 2016 - 12:45   I   door Redactie

Dries Mertens ligt ook bij Johan Boskamp in de bovenste schuif. De flankaanvaller bewees in de Champions League bij Napoli weer zijn waarde.

"Het nadeel voor Dries is dat hij behalve een goede basisspeler, ook gewoon een goede invaller is. Hij kan een wedstrijd die op slot zit voor je openbreken. Dan kiezen trainers er weleens voor om je een halfuurtje of een kwartiertje voor tijd in te brengen. Daarnaast is zijn concurrent Insigne een echte Napolitaan en een kind van de club. Daardoor werd Mertens in de spits gezet, want die Milik is een half jaar out. Doet-ie niet slecht hoor. Vier goals in de Champios League", aldus Boskamp.

“Vraag je mij of ik Dries altijd zou opstellen in de nationale ploeg, dan zeg ik: ja. Roberto Martinez denkt er blijkbaar ongeveer hetzelfde over, want hij stelde hem de laatste drie matchen telkens op. Op dit moment kan je ook gewoon niet om hem heen. Het zal in ieder geval ten koste gaan van andere goede spelers. Het wordt interessant om te zien wie dat zullen zijn.”

TAGS  I  Johan Boskamp  I   Dries Mertens

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024