Robert Beric lijkt verdacht veel op... Lukasz Teodorczyk

Robert Beric lijkt verdacht veel op... Lukasz Teodorczyk
Dinsdag 05 september 2017 - 13:58   I  

In een interview met Sport/Voetbalmagazine gaf de ex-coach van Robert Beric een profielbeschrijving van de nieuwe spits van Anderlecht. De beschrijving zou zo maar even die van zijn Poolse collega kunnen zijn.

Christophe Galtier, ex-coach van Beric, vertelt over de publiekslieveling van Saint-Etienne. Daar was hij vooral publiekslieveling omdat hij hard werkte en niet op een inspanning keek. "Je zou nooit denken dat hij op spaarstand voetbalde."

Beric is ook een spits die je moet voeden met centers. 'Ik ging uit van twee spelers op de flanken en een nummer 10 die zich in de buurt van Beric moest ophouden. Je moet hem inderdaad voeden met centers, maar ik zou hem tekortdoen door te zeggen dat hij een typische speler is voor de grote rechthoek."

Een hardwerkende spits die vooral gevaarlijk is in de zestien. De vergelijking met 'Teo' is treffend. Benieuwd of Beric de strijd met de huidige publiekslieveling van Anderlecht zal winnen. Of gooit Weiler zijn spelsysteem om zodat beide spitsen kunnen spelen?

Poll: Wie wordt de spits van Anderlecht?

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024