Rijke Rus Osmanov komt met officiële reactie op overname Anderlecht

Rijke Rus Osmanov komt met officiële reactie op overname Anderlecht
Zondag 19 november 2017 - 08:00   I  

Gisteren raakte bekend dat de steenrijke Rus Osmanov van USM Holding plannen heeft om Anderlecht over te nemen. Volgens VTM Nieuws was die interesse zelfs zeer concreet en hadden er al gesprekken plaatsgevonden. Anderlecht bleef eerder op de oppervlakte, maar ontkende het verhaal niet.

Nu heeft ook de Rus zelf gereageerd op de berichtgeving. Een woordvoerder van USM Holdings heeft nu in een officiële mededeling gereageerd op de geruchten omtrent een overname. Ook hij ontkent de interesse niet.

"Een woordvoerder van USM Holdings Limited, het bedrijf van meneer Usmanov, verklaart dat meneer Usmanov verschillende voorstellen kreeg, inclusief een voorstel van Anderlecht om de club over te nemen. Er is echter nog geen beslissing genomen. Wij willen benadrukken dat meneer Usmanov een trouwe fan en een loyale aandeelhouder blijft van Arsenal." Deze reactie heeft onze redactie zelf ontvangen.

Usmanov geeft dus toe dat er contacten zijn met Anderlecht, al lijkt het er wel op dat Anderlecht zelf bij de Rus is gaan aankloppen. De beslissing is nog niet genomen, maar de interesse lijkt dus wel aanwezig.

Poll: Zou een overname door Osmanov een goede zaak zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Usmanov  I   Arsenal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024