'Reviewcommissie gaat zwaar de mist in met Preud'homme'

'Reviewcommissie gaat zwaar de mist in met Preud'homme'
Dinsdag 11 april 2017 - 07:15   I   door Redactie

Michel Preud'homme wordt opgeroepen door de Reviewcommissie. De reden? Omdat hij zijn notitieboekje agressief tegen de grond gooide.

"Wat Preud'homme zaterdag tegen Charleroi deed, rechtvaardigt toch niet dat de man in play-off 1 zijn job niet meer mag uitvoeren? Gooien met een notitieboekje in de richting van de eigen dug-out en luidkeels scanderen dat een duwfout voorafgaat aan de penalty is geenszins 'zwaar misplaatst gedrag' - dan hadden de vierde ref en hoofdscheidsrechter Wouters Preud'homme toch naar de tribune geleid?", aldus Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws.

"Hebben de leden van de Reviewcommissie enkele weken geleden de Engelse bekerwedstrijd Chelsea - Manchester United gezien? Preud'homme is dit weekend een koorknaap geweest in vergelijking met de extreme, agressieve razernij van Antonio Conte en José Mourinho toen. De Engelse voetbalbond reageerde niet eens - het moet zijn dat ze daar de inzet van de match en de hoogspanning bij de managers begrepen."

"Waarmee we willen verwijzen naar wat Hein Vanhaezebrouck op speeldag 1 van de play-offs opperde: 'Is iedereen wel klaar voor play-off 1?' - een vingertje naar het arbitrale kwartet. Wel, is iedereen zich bewust van de druk, de belangen, de intensiteit, de titelkoorts die leeft bij alle belanghebbenden in play-off 1? Deze beslissing van de Reviewcommissie doet vermoeden van niet."

TAGS  I  preud'homme  I   club brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024