René Weiler spelt zijn ploeg de les: "Hij zei dat we dat nog misten"

René Weiler spelt zijn ploeg de les:
Vrijdag 10 februari 2017 - 15:32   I  

Anderlecht kwam tegen Lokeren vorig weekend niet verder dan een troosteloze 0-0. Zo verloor Anderlecht niet enkel punten, het tankte ook niet echt vertrouwen met het bedroevende spel.

Op zijn persconferentie vertelde Leander Dendoncker vandaag dat coach Weiler de ploeg op hun fouten wees. "De coach heeft ons gezegd dat we geen présence in het strafschopgebied hebben om te scoren. Teo kan niet alles op zijn eentje doen. We moeten hem helpen. De voorzetten waren niet goed tegen Lokeren. We hebben er tien in de tribune getrapt", weet Dendoncker.

Dit weekend wil Anderlecht nog eens swingen tegen Zulte Waregem. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. "Het hangt een beetje af van de manier waarop de tegenstander speelt. Lokeren zette af en toe nog wat druk op ons. Vaak spelen onze tegenstanders erg laag waardoor er ruimte komt om in hun strafschopgebied te komen. Als ze echter hoog pressen, dan is het niet simpel om daar te geraken. Ik weet dat men bij Anderlecht verwacht dat we veel kansen creëren, maar soms is dat niet evident."

TAGS  I  leander dendoncker  I   anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024