Real mag titel vergeten na pijnlijke nederlaag in Clasico

Zaterdag 23 december 2017 - 14:50   I

Zaterdagmiddag stond de Clasico tussen Real Madrid en Barcelona op het programma. Het werd een echte rotnamiddag voor de thuisploeg.

In de eerste helft was Real de betere ploeg, maar Benzema kopte de beste kans op de paal. Vermaelen liet zich één keer opmerken toen hij geel pakte na een stevige tackle op Modric. Ook Ronaldo kwam dicht bij een doelpunt, maar Ter Stegen pakte goed.

Na de rust namen de bezoekers de match in handen. Na een knappe aanval via Busquets, Rakitic en Roberto kwam de bal bij Suarez. Die knalde de 0-1 droog op het bord. Niet veel later raakte de bal niet weg voor het doel van Real en gebruikte Carvajal zijn handen. Hij kreeg rood en Barça kreeg een penalty. Messi zette de 0-2 op het bord. In het absolute slot werd het echt pijnlijk voor de Madrilenen na de 0-3 van Vidal.

Door deze overwinning lopen de Catalanen al 14 punten uit op Real Madrid. Het ziet er naar uit dat de Koninklijke de titel kan vergeten. Atlético Madrid , de eerste achtervolger, staat al op 9 punten.

Poll: Wordt Barcelona kampioen?