RC Genk ging ten rade bij ex-coach: "Hij heeft de naam van Albert Stuivenberg genoemd"

RC Genk ging ten rade bij ex-coach:
Dinsdag 27 december 2016 - 13:41   I  

RC Genk verraste vandaag door de relatief onbekende Nederlander Albert Stuivenberg aan te stellen als hoofdcoach. Patrick Janssens en Dimitri de Condé gaven meer duiding bij de aanstelling.

"KRC Genk haalt met Stuivenberg een doorwinterd voetbalprofessional in huis die gewend is op hoog niveau te presteren met jonge en getalenteerde spelers. De club kiest hiermee een trainer omdat hij beantwoordt aan het beoogde profiel, ook al is hij in België relatief onbekend", klonk het in de officiële mededeling.

"We hadden een duidelijk profiel voor ogen", vertelt Patrick Janssens op de persconferentie. "Albert Stuivenberg past daar perfect in. We willen resultaten halen met mooi en dominant voetbal en met jonge spelers."

"Ik ben ten rade gegaan bij Sef Vergoossen (Genk-coach tussen 2001 en 2004, red.) en hij heeft op een bepaald moment de naam van Albert genoemd. Uiteindelijk heb ik beslist hem te contacteren", zegt Dimitri de Condé. "Sef heeft met Albert samengewerkt en weet dus perfect wat hij kan. Ik denk dat Albert heel veel know how heeft en de jongens veel kan bijleren."

TAGS  I  Albert Stuivenberg  I   RC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024