RC Genk geraakt niet voorbij Waasland-Beveren

RC Genk geraakt niet voorbij Waasland-Beveren
Dinsdag 07 februari 2017 - 22:13   I  

RC Genk is niet verder geraakt dan een 0-0-gelijkspel bij Waasland-Beveren. Door het punt komt Genk op gelijke hoogte met KV Mechelen op de zevende plek.

Zoals al bekend werd gemaakt, moest Genk heel wat spelers missen. De winteraanwinsten waren allen niet beschikbaar. Zo kwam Waasland-Beveren in de eerste helft tot de beste kansen. Tot overmaat van ramp moest ook Dewaest nog naar de kant met een blessure. Brabec kwam hem vervangen. Genk kwam onder druk te staan, Waasland-Beveren versierde net voor rust de beste kans. Cools kwam alleen voor Jackers te staan maar schoot veel te slap.

In de tweede helft was er wel beterschap bij Genk. Waasland-Beveren werd opeens overrompeld, maar onder andere Susic en Malinovski misten. Daarna kwam Pozuelo oog in oog met Köteles, nota bene geleend van Genk, maar de Spanjaard talmde te lang. In het slot was er opeens nog een reuzenkans voor Waasland-Beveren. Heynen kon een kopbal van Buatu echter nog net onderscheppen. Zo sprongen beide ploegen erg slordig om met hun kansen. De 0-0 was een logisch eindresultaat.

Waasland-Beveren - RC Genk 0-0

TAGS  I  waasland-beveren  I   rc genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024