RC Genk baalt na Gouden Schoen: "Prijs die we ervoor betalen is hoog"

RC Genk baalt na Gouden Schoen:
Donderdag 09 februari 2017 - 11:12   I  

Ook RC Genk viel in de prijzen op de Gouden Schoen. Leon Bailey werd Belofte van het Jaar, Wilfred Ndidi scoorde het Doelpunt van het Jaar.

"Geen twee prijzen, maar drie. Tel Kevin De Bruyne er ook maar bij. Hij heeft zijn opleiding toch bij ons gekregen", lachte CEO Patrick Janssens bij HLN. "Het is mooi dat Genk zo goed vertegenwoordigd is op het Gala, maar de prijs die we ervoor betalen is natuurlijk hoog. We weten dat de ambities van de meeste spelers hoger liggen, maar we hadden Bailey en Ndidi graag nog even in Genk gehouden. Al beseffen wij ook dat verkopen het lot is van alle Belgische clubs."

"De prijzen die we pakken, tonen waar wij als club voor staan. Het opleiden van jonge spelers zit in ons DNA. Deze trofeeën maken het voor ons in de toekomst mogelijk om jonge spelers opnieuw te overtuigen om voor Genk te kiezen", wist voorzitter Houben te vertellen. "Onze grootste uitdaging is de meest talentvolle spelers bij ons te houden tot ze rijp zijn om de Gouden Schoen te winnen. Daar moeten we als club naar streven."

TAGS  I  rc genk  I   herbert houben  I   patrick janssens

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024